SAKARYA / KOCAALİ - Kocaali Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Okulumuz 10-C Sınıfı öğrencilerinden Ali BEYAZTAŞ "Boks Müsabakalarında" 86-91 kiloda SAKARYA İL BİRİNCİSİ Olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder,emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

12.Sınıflarımıza 2021 YKS Deneme sınavı olarak yapıldı.Öğrenciler yapılan deneme sınavıyla eksiklerini görerek daha planlı çalışmaya önem vereceklerini planladılar.

Ara

06.12.2021 Tarihinden itibaren geçerli DYK programı aşağıdaki gibidir.Tüm öğrencilerimize duyrulur.

Ara

Türk Dili ve Edebiyat Dersi Öğretmenimiz Gizem AKGÖZ ve  11-B Sınıfı öğrencilerinin yaptığı "Okumanın Saati Yoktur" panomuzbüyük ilgi gördü.Emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Genç Sada Kuran-ı Kerim Güzel Okuma,Genç Bilaller Güzel Ezan Okuma ,Genç Bilaller Güzel Ezan Okuma,Genç Hatipler Hutbe Okuma yarışmaları düzenlenmiştir.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 11-B sınıfı öğrencilerinden Songül YAVUZYİĞİT öğretmenler günü münasebetiyle yapılan kompozisyon yarışmasında ilçe 1.si olmuştur.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Programını öğrencilerimiz düzenleyerek öğretmenlerimize sundular.Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

23.11.2021 tarihli deneme sınavı sonuçları aşağıda linktedir.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili  panomuzu öğrencilerimizle birlikte düzenledik.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

12.11.2021 tarihli deneme sonuclari aşağıdaki linktedir.

Kas

Okulumuz 11. ve 12. sınıflara deneme sınavı yapıldı.

Kas

Okulumuzda Atatürk'ü Anma Programı düzenlendi.Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma,şiirler okundu.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma panomuzda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Kasim ayi sorumluluk sınavlarımiz aşağıdaki linktedir.Sorumluluk sınavına girecek ogrencilerimize duyurulur.

Ekm

Okul Genel Veli Toplantısı konferans salonunda düzenlendi.Toplantı içeriğinde şu konulara değinildi:

* Okulumuz için yapılan tadilat ve düzenleme çalışmaları

* Öğrenciler için yapılacak faydalı düzenlemeler

*Okul Aile Birliği Başkanı seçimi sonucunda Yusuf  Bilal HANCI seçildi.

Veli toplantısına katılan velilerimize teşekkür ederiz.