15.04.2024 TARİHİ İTİBARİYLE UYGULANACAK OLAN DERS PROGRAMI

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.SINAV TAKVİMİ açıklanmıştır.Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Ara

1.DÖNEM 2.SINAV TAKVİMİ AÇIKLANMIŞTIR.TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

Ekm

Okulumuzda Veli-Öğretmen görüşme saatleri düzenledik.Tüm velilerimize vöğrencilerimize duyrulur.

Ekm

02.10.2023 tarihinden itibaren geçerli ders programı aşağıdaki linktedir.

May

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem 2.Sınav takvimi aşağıdaki gibidir.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

Öğrencilerimiz için sorumluluk sınav tarihleri aşağıdaki linktedir.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize duyrulur.

Ara

1.Dönem 2.Yazılı Sınav Takvimi açıklandı.Tüm öğrencilere duyurulur.

Kas

31.10.2022 tarihi itibariyle sınav takvimimiz aşağıdaki linktedir.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize duyurulur.

Ekm

17.10.2022 Tarihi İtibariyle Kullanılacak Olan Ders Programı aşğıdaki linktedir.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

2022-2023 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI VE SORUMLU DERSİ OLAN ÖĞRENCİ VE DERS LİSTELERİ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEDİR.ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.

2.DÖNEM SORUMLULUK  SINAV TAKVİMİ AÇIKLANMIŞTIR ÖĞRENCİLERİMZE DUYURULUR

May

2.DÖNEM 2.SINAV TAKVİMİ AÇIKLANMIŞTIR ÖĞRENCİLERE DUYURULUR.