Mrt

Okulumuzda Dünya pi günü kutlandı, öğrencilerimize pi temalı ayraçlar dağıtıldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

11/B sınıfından Efehan Kayasan Geleneksel Okçuluk yarışmasında Sakarya il ikincisi olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder,emeği geçenlere teşekkür ederiz.

12.Sınıf ve 11.sınıf öğrencilerimizle Bursa'ya gezi düzenledik.Gezi içeriğimiz;

Üniversite

TÜYAP(Kitap Fuarı)

Bursa Ulu Camii

Tophane

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Akademik Takip Komisyonu 1.Dönem Değerlendirme Raporu

Şbt

Sahil Güvenlik öğrencilerimize bilgilendirme sunumu yaptı.Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Prof. Dr. Necmettin ALKAN  Sakarya Üniversitesinden ,öğrencilerimize "FİLİSTİN BİZİM NEYİMİZ OLUR" adlı bilgilendirme sunumu yaptı.Emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Roman Kahramanları Günü Programında görevli öğrencilerimize Müdür Bey kahvaltı ikramında bulundu.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

14.02.2024 Tarihli Kitap Okuma saatimizden Görüntüler...

Ocak Ayı Kamp Programı Değerlendirme Raporu

Şbt

Hedef YKS kapsamında üniversite hazırlık programı hakkında öğrencilere tanıtım yapıldı.YKS başvuruları başlamıştır ,tüm öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

Okul rehber öğretmenimiz Ebru AYDOĞAN 12. sınıf öğrencilerine Etkili Ders Çalışma Yöntemleri ve Motivasyon konulu seminer verdi.

Dilimizin Zenginlikleri "Atasözleri ve Deyimler Anlat Bakalım " Etkinliği

Şbt

Değerler Kulübü öğrencileri ve destekçileri olarak okulumuzda "Kuş Yuvası Boyama Etkinliği" düzenledik.

Meslek Dersleri Öğretmeni Büşra ŞAHİN'in öncülüğünde yürütülen çalışmada her sınıftan kulüp temsilcilerimizle okul bahçemizi renklendirmeye çalıştık. Katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Doğaya ve hayata birazcık renk kattık!

Katılım sağlayan öğrenciler:

Sümeyye Nesil

Melike Gülmez

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ile ilgi "Deyim ve Atasözleri" panommuz hazırlanmıştır.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Şbt

Değerler Eğitimi Kulübü olarak Büşra ŞAHİN'in rehberliğinde okulumuzda "Mandala Boyama Etkinliği" gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Sınav haftasının son gününde stres atma fırsatı bulan öğrencilerimiz, etkinliğe büyük ilgi ve katılım göstermişlerdir. Etkinlik sonunda öğrencilerimizin eserleri Kulüp Başkan Yardımcısı Rabia Aslan öncülüğünde panolara asılıp ilginize sunulmuştur. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok ama çok teşekkür ederiz. Hayatımıza renk kattınız !!! :)