Şbt

Milli Savunma Üniversitesi hakkında öğrencilere bilgi verilmiş, tanıtım videoları izletilmiş ve okul panosu hazırlanmıştır.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzdan mezun olmuş, üniversite okuyan öğrenciler okula davet edilerek öğrencilerle buluştu, üniversiteye hazırlanma sürecinde yaşadıklarını paylaştı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

06.02.2024 salı günü 1.saatimiz kitap okuma saatimizdir.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem sona erdi.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuzdan ayrılacak olan öğretmenlerimize kahvaltı düzenledik ve minik hediyelerimizi takdim ettik.

Ock

MEB dönem sonu etkinlikleri kapsamında 17.09.2024 Çarşamba günü Veli toplantısı ve Altın Kese Ödül Töreni tiyatro oyunlarımız okulumuzda sergilendi. Dönem sonu etkinlik komisyonun (Cahit ÇAYIR,  Şeyda ŞARKIŞLA ve Büşra ŞAHİN) gözetiminde düzenlenen programda 12/A sınıfı öğrencilerinden Sıla Afacan'ın yüklendiği büyük sorumluluk, emek ve gayretlerinden dolayı öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Programda görev ve yer alan bütün öğretmen, öğrenci ve personelimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Yetenek Paylaşım Saati düzenlendi.

Dönem Sonu Etkinliği Şiir Dinletisi

Dönem Sonu Etkinliği Film Gösterimi