May

Okul Sporlarımızda Erkek-Kız Voleybol takımlarımız ilk elemeleri kazanarak final için mücadele edecek.

May

HEDEF YKS KAPSAMINDA SINAV STRESİ İLE İLGİLİ BİLGİLER ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞILDI.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 2.SINAV TAKVİMİ AÇIKLANMIŞTIR

May

ürkiye Yüzyılı Maarif Modeli Eğitim sistemini zümre ogretmenler toplantimizi 07.05.2024 salı günü saat 13:00 da okulumuz kütüphanesinde gerçekleştirdik. Toplantida alınan karar gereği her sınıf öğretmeni kendi sınıfında öğrencilerimize "Turkiye Yüzyılı Maarif Modeli" ni detaylı anlatacaklardir.Okul dijital panoda paylaşılan içerikler ,öğrenciler tarafından incelendi.

YENİ EĞİTİM MODELİ BROŞÜRLERİMİZ

Nis

10B ve 11B Sınıfı öğrencilerinin matematik dersinde yaptıkları kağıt katlama ürünleri

Nis

Hedef YKS kapsamında Okul Rehber Öğretmenimiz Ebru AYDOĞAN tarafından 12. Sınıf öğrencilerine ''Bahar aylarında oluşabilecek rehavetlere yönelik motivasyon ve sınav kaygısı'' konulu seminerverildi.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri “Sözlük Özgürlüktür” Projesi kapsamında düzenlenen Nesne Tasarım yarışmasında İlçe Birincisi olan İmam Hatip Lisesi 11/B sınıfı öğrencisi Sedanur KARAMAN’i, öğretmenlerini ve okul idaresini tebrik ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi “Sözlük Özgürlüktür”Misra Beyit Ezberleme Video Yarışmasında İlçe birincisi olan İmam Hatip Lisesi 11/A Sınıfı Nisa ŞAN adlı öğrencimizi,öğretmenlerini ve okul idaresini tebrik ederiz.

Nis

Hedef YKS kapsamında farklı meslek gruplarından yetkili kişilerin öğrencilerle bulusturulması doğrultusunda emekli öğretmen Osman EMANET okulumuzda sınav grubu öğrencilerine mesleğinden kesitler sundu.Kendisine teşekkür ediyoruz.

YENİ EĞİTİM MODELİ

Nis

21 Nisan Pazar günü 12. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla Hedef YKS kapsamında öğrencilerimizle deneme sınavı yapıldı.  Sınav sonrasında öğrencilerin yapamadığı sorular branş öğretmenleri tarafından çözülerek eksik kazanımlar giderildi. Ardından serbest zaman etkinliğinde öğrenciler ve öğretmenler voleybol oynadılar. Soru Çözüm kampımız birlikte yenilen yemek ve dondurma etkinliği ile sona erdi. Katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 11/A öğrencilerinden Kübra YAVUZYİĞİT ve Rabianur ŞALI, Adapazarı WMBKAİHL'de il elemeleri gerçekleştirilen Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler Arası Bilgi Yarışması'na 20 Nisan günü katılım gösterdiler. Danışmanlığını Büşra ŞAHİN'in üstlendiği Ayışığı Sokağı Takımı'nda aylardır okumalarına devam eden öğrencilerimizin hayırlı sonuçlar alması temennisiyle başarı ve gayretlerinin devamını diliyoruz

Nis

Öğrencilerimize Su Sağlığı-Küresel Isınma ve İklim Krizi semineri verildi.

Nis

İLKBAHAR GELİNCE OKUL BAHÇE BAKIMI YAPILDI.