SAKARYA / KOCAALİ - Kocaali Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Meb'in düzenlediği kazanım değerlendirme vı öğrencilerimize uygulandı.

Ekm

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Zeliha YILMAZ önderliğinde biyolji dersinde "GÖZ İNCELEMESİ" yapıldı. Etkinlik öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz Meslek Dersleri Öğretmenleri İle Mesleki Uygulama Etkinlikerini Gerçekleştiriyorlar.

Ekm

Öğrencilerimize kendilerini tanımaya yönelik anket uygulandı.Anketlerimiz öğretmen liderliğinde uygulandı.

Ekm

12.Sınıflarımıza deneme sınavı yapılarak öğrencilerimiz seviyelerini öğrendiler.Deneme sınavı her hafta yapılacaktır.

May

Geçmişten günümüze şehit olan öğretmenlerimizle ilgili pano hazırlandi.Hazirlanan panoyla şehit öğretmenlerimizi anmış olduk.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

"İZ BIRAKANLAR" olarak okulumuzda emekli öğretmen Osman EMANET'i misafir ettik.Osman EMANET öğretmenlerimizle tecrübelerini paylaştı.Peki kimdir Osman EMANET?

1956 yılında doğmuş olup memuriyetine 1979 yılında Sakarya Devlet Mimar ve Mühendislik Akademisinde başlamıştır.

Ardından 1985 yılında ORDU-Ünye 'de öğretmen olarak görev yaptı.

Burada toplam 28 yıl hizmet verdi.Bunlar;

-3 Yılı Memurluk

-15 Yılı İHL Meslek Dersleri Öğretmeni

-5 Yılı Okul İdareciliği

-5 Yılı (1999-2004) Kocaali Belediye Başkanlığı

Osman EMANET'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Öğretmen Bilgilendirme Sayfası

Okulumuz öğretmenlerinin mesleki dayanışma, sosyal, kültürel, bilimsel ve sanatsal faaliyetleri paylaşım alanı

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğünün 19/04/2017 tarihli ve 2018/9 nolu genelgeye istinaden bu sayfada öğretmenlerin mesleki dayanışmalarını  güçlendirecek bilgi paylaşımlarına, öğretmenlerin sosyal, kültürel, bilimsel ve sanatsal faaliyetleri ile hastalık, ölüm, evlilik, kan ihtiyacı gbi çeşitli duyurulara yer verilecektir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Kompozisyon Yarışması Başarı Belgeleri

Kas

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Kompozisyon Yarışmasında Başarı Gösteren Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz

Kas

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)  hazırlıkları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 08.11.2016 tarihinde İlçemiz liseleri arası deneme sınavı YGS 1–6 ortalama puan sırasına göre başarı gösteren öğrencilerimiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası Kompozisyon Yarışması Başarı Belgeleri